top of page

Elinstallationer

Allt från vägguttag till komplexa industri installationer

På Elkontakten i Ale installerar vi lösningar i såval befintliga fastigheter som när det byggs nytt. Ni får hjälp med alla typer av elinstallationer och elektriska lösningar. Det kan handla om allt ifrån installation av en tvättstuga till belysning i fastigheter, stora somsmå, ute som inne.

Kostnadseffektivt och klimatsmart

Förutom att vi hjälper er till rätt lösning och produktval,  erbjuder vi energikartläggningar så ni blir så energieffektiva som möjligt.

Vad säger lagen och vilka regler gäller?

Det är inte alltid lätt att hänga med i en snabb och föränderlig värld, nya regler och politiska beslut påverkar alla som har en fastighet.

 

Vi hjälper er att förstå vad lagen säger och vilket ansvar man har som fastighetsägare.  Exempel på detta är kommande utfasning av belysningskällor som innehåller kvicksilver (t.ex de flesta lysrör som inte är led). Vi lotsar er in på den bäst lämpade vägen för att gör en omställning som på sikt blir lönsam både ekonomiskt och miljömässigt.

 

Val av rätt produkter

Ni får hjälp med att välja rätt produkter för just ert unika behov och tillsammans kalkylerar vi fram rätt helhetslösning.

Laddstationer

elkontakten i ale logotype

Elkontakten i Ale AB är en elinstallationsfirma med säte i Skepplanda, Ale kommun. Vi har sedan starten år 2008 erbjudit våra kunder hjälp med allt från enkla elarbeten till komplexa installationer. Vi jobbar alltid med material av högsta kvalitet och sätter kunden i fokus.

Elkontakten i Ale AB är din lokala elektriker i Ale kommun. 

Hur kan vi hjälpa dig?

 

  • Belysning: Vi hjälper dig att hitta den perfekta belysningslösningen för ditt hem eller din arbetsplats. Vi kan inventera din befintliga belysning, byta ut gammal belysning till energieffektiva LED-alternativ och installera ny belysning.

  • Elbilsladdare: Vi installerar elbilsladdare i hemmet eller på arbetsplatsen och hjälper dig med drift och underhåll.

  • Service och underhåll: Vi utför reparationer av elfel, felavhjälpning vid akuta problem, underhåll av elsystem och systematiska kontroller för att säkerställa säkerheten.


Varför välja oss?

 

  • Vi är erfarna och välutbildade elektriker.

  • Vi jobbar alltid med kvalitet och säkerhet i fokus.

  • Vi erbjuder kostnadsfri offert.

  • Vi har goda kundomdömen.

  • Kontakta oss idag för att boka en tid!

Vi fixar din el!

Energieffektivisering

Sänk er fastighets löpande kostnader

Elkontakten i Ale har lång och bred erfarenhet med flertalet framgångsrika energikartläggningar. 

Betydande kostnader inom fastighetsdrift är uppvärmning och fastighetsel, inte allra minst i dessa tider.

 

Reducera miljöpåverkan

Energiutredning, energikartläggning eller energianalys. Oavsett vilken benämning man använder så är syftet primärt att sänka kostnader och reducera miljöpåverkan.

Beroende på hur er verksamhet ser ut och hur den är belägen tar vi er igenom hela processen.

På Elkontakten är vi uppdaterade

Att vi är kontinuerligt uppdaterade på vad såväl Energimyndigheten som Naturvårdsverket tar fram för regler, riktlinjer och stödformer, gynnar naturligtvis er som är kund hos oss på Elkontakten.

bottom of page